Kevin Spacey kertoo lapsuuden perhehelvetistä ja homoutensa salaamisesta: ”Isäni oli valkoista ylivaltaa kannattava uusnatsi”

Näyttelijä kertoo lapsuudestaan.

20.10.2022 08:01

Variety uutisoi kaksinkertaisen Oscar-voittaja Kevin Spaceyn oikeudenkäynnistä. Spaceyta syytetään seksuaalisesta ahdistelusta.

Näyttelijä mainitsi oikeudenkäynnissä muun muassa perustelun sille, miksi ei kertonut julkisuudessa homoseksuaalisuudestaan ennen Anthony Rappin syytöksiä.

”Isäni oli valkoista ylivaltaa kannattava uusnatsi. En ole koskaan puhunut julkisesti näistä asioista. Kasvoin hyvin monimutkaisen perhedynamiikan keskellä”, Spacey kertoi.

Hänen isänsä Thomas Fowlerin uskotaan liittyneen natsipuolueeseen Spaceyn ollessa vielä lapsi. Hän jopa ajoi viiksensä muistuttamaan Adolf Hitlerin viiksiä. Vuosia sitten Spaceyn veli syytti Thomas Fowleria julkisesti hyväksikäytöstä. Veli kertoi myös Spaceyn karttaneen konflikteja, ja että lapsuuden kokemukset tekivät palkitusta näyttelijästä ”tunteettoman”.

”En elänyt valheessa. Olin vain haluton puhumaan yksityiselämästäni”, Spacey kertoi oikeudenkäynnistä ja viittasi seksuaaliseen suuntautumiseensa.

Lisää luettavaa