Kick-Ass-supersankarileffat ovat saamassa rebootin, joka säikäyttää ihmisiltä ”pas**t housuun”

Kyllä kiitos! Lisää Kick-Assia, kiitos.

16.12.2021 20:31

Chloë Grace Moretzin tähdittämät Kick-Assit saivat ensi-iltansa vuosina 2010 ja 2013. Matthew Vaughn (Kingsmanit, X-Men: First Class) ohjasi ensimmäisen ja tuotti kakkososan.

Nyt Vaughn on paljastanut työskentelevänsä jättimäisen Kick-Ass-rebootin parissa. Miekkonen oli ComicBook.comin haastattelussa tulevan The King’s Man -leffan tiimoilta.

– Tämä jättimäinen rebootti on tulossa kahden vuoden päästä. Se on niin uskomattoman sairas, ettei siitä voi edes puhua ääneen. Se on kuitenkin jo valmis. Saamme oikeudet takaisin kahdessa vuodessa ja teemme sen sitten. Ihmiset tulevat ihmettelemään kuinka hullu olen, Vaughn kertoo.

Häneltä tiedusteltiin myös näyttelijöiden perään, mutta niitä hän ei paljastanut. Moretz kertoi ainakin taannoisessa haastattelussa haluavansa näytellä vielä Hit-Girliä.

Mutta miksi Vaughn haluaa tehdä rebootin eikä jatko-osaa?

– Noh, vihje siitä on elokuvan nimessä. Kick-Assistä tuli ikään kuin oma genrensä. Ihmiset varoittelivat meitä, ettemme muka voi tehdä R-leimattua supersankarielokuvaa. Kukaan ei kuulemma halua katsoa sellaisia.

– Rebootti tulee jakamaan mielipiteet ja se tulee herättämään keskustelua. Tarvitsemme todella, todella rohkean näyttelijän tai näyttelijättären päärooliin, koska se tulee säikäyttämään ihmisiltä pas**t housuun.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa