Klaus Härön uudessa elokuvassa on kansainvälinen näyttelijäkaarti – Katso tästä esimakua

Tulossa syksyllä.

7.6.2022 17:00

Klaus Härön ohjaamasta elokuvasta Rakkaani merikapteeni saa ensi-iltansa syyskuun 30. päivänä. Viimeisestä rakkaudesta kertovan elokuvan virallinen traileri on juuri julkaistu.

Irlannissa kuvatun suomalaiselokuvan pääosissa nähdään James Cosmo (Braveheart, Troija, Trainspotting, Game of Thrones), Bríd Brennan (Brooklyn, Hope Street) sekä Catherine Walker (House of Gucci).

Rakkaani merikapteeni on englanninkieliseltä nimeltään My Sailor, My Love. Alkuperäiskäsikirjoituksen ovat kirjoittaneet Härön elokuvan Äideistä parhain kirjoittajat Kirsi Vikman ja Jimmy Karlsson.

Elokuva kertoo vanhasta merikapteenista joka rakastuu kodinhoitajaansa. Miehen aikuinen tytär ei hyväksy suhdetta, ja hän haluaa saada takaisin isän, jota hänellä ei oikeastaan koskaan ollutkaan. Lehdistötiedotteen mukaan elokuva kertoo iättömästä rakkaudesta, anteeksiannosta ja välittämisestä.

Klaus Härö on Jussi-palkittu ja Golden Globe -ehdokkuuden saanut ohjaaja, joka tunnetaan elokuvista Miekkailija, Äideistä parhain, Postia pappi Jaakobille ja Elämää kuoleman jälkeen.

Rakkaani merikapteeni saa ensi-iltansa syyskuun 30. päivänä. Katso uusi traileri alta.

Lisää luettavaa