Kotimainen suurelokuva kuvataan Irlannissa – Pääosassa Game of Thronesista tuttu näyttelijä

Ohjaaja Klaus Härö, näyttelijät Bríd Brennan ja James Cosmo sekä tuottaja Kai Nordberg.

Tulossa ensi vuonna.

Klaus Härön elokuvan My Sailor, My Love kuvaukset ovat alkaneet Irlannissa. Härö ohjaa draamaa, jonka pääosassa nähdään Game of Thronesista ja Braveheartista tunnettu James Cosmo:

Elokuvassa näyttelevät myös Catherine Walker ja Bríd Brennan.

Cosmo tunnetaan myös elokuvista Wonder Woman, Troija, Trainspotting ja televisiosarjasta Sons of Anarchy.

”Olen innostunut tämän hienon tarinan ohjauksesta. Saan työskennellä tunnettujen ja erittäin taitavien näyttelijöiden kanssa, joiden työn uskon liikuttavan yleisöä. Elokuvissa olemme tottuneet näkemään tarinoita ensimmäisestä rakkaudesta. Minua kiinnostaa nyt kertoa millainen on viimeinen rakkaus”, kertoo Klaus Härö tiedotteessa.

”Elokuva on noin neljän miljoonan budjetiltaan yksi suurimmista draamaelokuvista, mitä Suomessa on tuotettu”, kertoo elokuvan tuottaja Kai Nordberg.

”Ohjaaja Klaus Härö yhdistettynä uskomattoman koskettavaan tarinaan tuotti yhtälön, jossa saatoimme lähteä rakentamaan aitoa suurelokuvaa parhailla mahdollisilla resursseilla”, jatkaa Nordberg.

My Sailor, My Love -elokuvan alkuperäiskäsikirjoituksen ovat kirjoittaneet Härön Äideistä parhain -elokuvan kirjoittajat Jimmy Karlsson ja Kirsi Vikman.

Elokuva kertoo vanhasta merikapteenista joka rakastuu kodinhoitajaansa. Miehen aikuinen tytär ei hyväksy suhdetta ja hän haluaa saada takaisin isän, jota hänellä ei oikeastaan koskaan ollutkaan. Tiedotteen mukaan elokuva kertoo myös iättömästä rakkaudesta, anteeksiannosta ja välittämisestä.

Klaus Härö tunnetaan muun muassa elokuvista Postia pappi Jaakobille, Miekkailija ja Elämää kuoleman jälkeen. 

Elokuva saa tiedotteen mukaan ensi-iltansa elokuvateattereissa loppuvuodesta 2022.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut