Lähes jalkansa menettänyt Kaley Cuoco täytti 38 – tältä hän näyttää nyt

”Se oli erittäin paha onnettomuus.”

4.12.2023 05:30

Näyttelijä Kaley Cuoco täytti 30. marraskuuta 38 vuotta. Hänet tunnetaan erityisesti Chuck Lorren (Miehenpuolikkaat) ja Bill Pradyn luomasta tilannekomediasarjasta Rillit huurussa. Hän näytteli siinä yhdessä Johnny Galeckin, Jim Parsonsin, Simon Helbergin ja Kunal Nayyarin kanssa.

Cuoco teki urallaan aluksi pienempiä rooleja niin elokuvissa kuin televisiossakin. Hänen läpimurtonsa kirkkaampiin parrasvaloihin tapahtui, kun hän sai Bridget Hennessyn roolin ABC:n komediasarjassa Teinitytön kasvatusopas (2002-2005).

Supersuosittua Rillit huurussa -sarjaa alettiin esittää vuonna 2007, josta Cuoco sai rakastetun Pennyn roolinsa. Sarja päättyi vuonna 2019. Hän sai sarjasta Satellite Award, Critics’ Choice Award ja People’s Choice Award -palkinnot.

Vuodesta 2020 lähtien Cuoco on näytellyt ja toiminut tuottajana HBO Maxin komediallisessa trillerissä The Flight Attendant. Sekin sarja on saanut hyvän vastaanoton. Näyttelijällä on sarjasta Primetime Emmy, SAG ja Golden Globe -ehdokkuudet.

Cuocolta on tullut myös elokuvia pitkin hänen uraansa, mutta suurin osa niistä ei ole jäänyt kovinkaan merkittäviksi teoksiksi. Leffoista voisi mainita ainakin elokuvan The Wedding Ringer (2015), jossa hän näytteli yhdessä Josh Gadin ja Kevin Hartin kanssa.

Kaley Cuoco ja Josh Gad elokuvassa The Wedding Ringer (2015).

Rillit huurussa -sarjassa tapahtui vakava onnettomuus

Cuoco kertoi aiemmin tänä vuonna SmartLessin podcast-haastattelussa olleensa Rillit huurussa -sarjan teon aikana vakavassa onnettomuudessa, mutta ei kertonut siitä pomolleen, eli tiettävästi joko Lorrelle tai Pradylle. Tähti oli tuolloin vasta 22-vuotias, ja hän oli aloittanut sarjassa vastikään.

– Se oli erittäin paha onnettomuus, Cuoco paljasti.

– Se oli todella vakavaa, hän jatkoi.

Rillit huurussa.

Cuoco putosi hevosen päältä, mutta se ”ei ollut iso juttu”. Sen sijaan hevosen astuminen hänen jalkansa päälle oli.

Cuoco kuvaili, miten hän oli kuullut halkeilua jalastaan hevosen astuessa sen päälle, vaikka alun perin hän kuvitteli sen olleen lehtien kahinaa.

Sairaalaan päästyään amputointikin oli yksi mahdollisuus, sillä hänen piti kirjoittaa sopimus, ettei hän haasta sairaalaa oikeuteen, jos jalka pitää amputoida. Hän tarkistikin heti herätessään leikkauksen jälkeen, että hänen jalkansa on tallella.

Lääkärit sanoivat kestävän kolme kuukautta, ennen kuin hän kävelisi uudelleen. Cuoco pystyi kuitenkin kävelemään jo viikon kuluttua.

Alla listattuna muutamia triviatietoja Kaley Cuocosta

Oli kaksi vuotta suhteessa Rillit huurussa -näyttelijä Johnny Galeckin kanssa.

Oli kansallisesti rankattu amatööritennispelaaja, kunnes siirtyi näyttelemään kokopäiväisesti vuonna 2002.

Hänellä on ollut sama tukiryhmä (agentit, managerit, asianajajat ja tiedottajat) 15-vuotiaasta lähtien.

Vieraili yhden jakson ajan Villi Pohjola -sarjassa. Jakso oli kauden viisi viidestoista jakso, ja se julkaistiin vuonna 1994.

Hän harrastaa ratsastusta, potkunyrkkeilyä, keilailua ja rumpujen soittoa.

Hänen sukunimensä ”Cuoco” tarkoittaa italiaksi ”kokki”. Hänen isänsä on italialaista syntyperää, ja hänen äidillään on englantilaisia ja saksalaisia sukujuuria.

Cuoco sai tähden Hollywoodin Walk of Famelle vuonna 2014.

Näyttelijältä on seuraavaksi tulossa elokuva Role Play. Se kertoo nuoresta avioparista, jonka menneen elämän salaisuudet kääntävät elämän ylösalaisin. Hänen kollegoinaan nähdään Connie Nielsen, Bill Nighy ja David Oyelowo.

Kaley Cuoco on Instagramissa. Alla hänen jakamiaan julkaisuja sekä hänen viimeisimmän elokuvansa Meet Cute traileri.

Lue myös: Näyttelijättären ura karille yhden haastattelun vuoksi – tältä 45 täyttänyt Katherine Heigl näyttää nyt – Episodi.fi

Kaikki syntymäpäiväjutut täällä: syntymäpäivä -aiheiset jutut – Episodi.fi


Lähde: Metro, IMDb, Wikipedia

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia