The Last Jedi -tähti paljasti mihin käytti palkkashekkinsä – kohde saattaa yllättää

Leffatähdet käyttävät usein palkkionsa kaikenlaiseen blingblingiin ja muuhun luksuselämään. Kelly Marie Tran käytti shekkinsä järkevästi.

30.12.2017 13:28

The Last Jedissä Rose Ticoa näyttelevä Tran paljasti maksaneensa velkojaan pois. Eikä mitä tahansa velkoja, vaan opiskelulainoja.

Varietyn mukaan Tran tienasi elokuvasta 100 000-300 000 dollaria. Summalla maksoi oikein hyvin UCLA:a varten nostetut lainat pois.

Tranin tarina on muutenkin aika hauska. Hän oli jo luopumassa elokuvaunelmistaan, mutta päätti vielä hakea The Last Jediin eräällä lounastauolla. Hän teki tuolloin toimistotyötä.

– Muistan ajatelleeni, että tämä voi olla minun tulevaisuuteni, etten koskaan breikkaa. Saatan tehdä raskasta työtä seuraavat 20 vuotta ja silti painia toimeentulon kanssa, Tran kertoi Entertainment Weeklylle.

– Mietin, että olen loppuelämäni vain se omituinen sivuhahmo, joka puhuu aasialaisuudestaan ja tuo kimchiä bailuihin, Tran paljasti Detroit Free Pressille.

Tran ei kuitenkaan ollut nähnyt yhtäkään Star Warsia ennen rooliaan The Last Jedissä. Tran luki mieluummin Harry Pottereita kuin katsoi Star Warseja.

Nuori näyttelijätär uskoo saaneensa roolin juuri sen takia, ettei tuntenut Star Warsin universumia ja sen hahmoja.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa