Leffakansa ei välittänyt heikoista arvioista – Luokkakokous 3 aiheutti yleisöryntäyksen teattereihin

Kansa ei välittänyt Luokkakokous 3:n saamista tyrmäävistä arvosteluista vaan äänesti jaloillaan.

Renny Harlinin ohjaamalla Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvalla on ensimmäisen viikonlopun jälkeen koossa 52 432 katsojaa.

Solar Filmsin tuottama elokuva tuli ensi-iltaan keskiviikkona 28.7.2021 ja kyseinen viiden päivän katsojamäärä on korona-ajan paras avaustulos.

Luokkakokous 3 – Sinkkuristeilyn kolmen päivän katsojamäärä ajalta perjantai 30.7. 2021 – sunnuntai 1.8.2021 oli 29 746, joten kyseessä on myös paras viikonlopun tulos korona-aikana.

Toiseksi paras viikonlopun avaustulos koronaepideman ajalta on niin ikään Solar Filmsin tuottamalla Risto Räppääjä ja väärä Vincent -elokuvalla, joka sai kolmen päivän avausviikonloppunaan 28 550 katsojaa. Molemmat elokuvat levittää Nordisk Film.

Elokuvalevityksen johtaja Katarina Nyman Nordisk Filmiltä kommentoi tulosta seuraavasti:
”Kansa todella äänesti jaloillaan! Luokkakokouksen avausviikonlopun hieno tulos on suuri helpotus koko elokuva-alalle. Tulos osoittaa, että yleisö on kaivannut kotimaista elokuvaa ja tietää että elokuvateattereissa on äärimmäisen turvallista käydä.”

Elokuvan tuottaja Markus Selin on samaa mieltä: ”Tämä on loistava tulos varsinkin, kun rajoitusten ja niiden aikataulutuksen kanssa toimiminen ovat koronatilanteen eläessä yhtä arvaamattomia kuin korttipeli.”

Elokuva on saanut monilta kriitikoilta yhden tähden arvion. Episodilta heltisi kaksi.

Katso alta kohtaus elokuvasta.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat