Lentokenttävirkailija pyysi Hollywood-kaunottaren numeroa – tähti hermostui ja some kuohui

”Elää naisena on elää puolustuskannalla.”

Somessa on jälleen puitu elämää ja sitä miten tällä pallolla pitäisi käyttäytyä. Kuohunta alkoi, kun Hollywood-tähti ja tuleva Captain Marvel Brie Larson valitti Twitterissä kohteluaan lentokentällä. Hän oli hymyillyt turvallisuustarkastuksia tekevälle TSA-työntekijälle lentokentällä ja mies oli tästä rohkaistuneena kysynyt tähden puhelinnumeroa.

– Minä pelkästään hymyilin TSA-virkailijalle ja hän kysyi puhelinnumeroani. Elää naisena on elää puolustuskannalla, tähti kirjoitti Twitterissä.

Tämän jälkeen tähti sai Twitterissä paljon tylyä kohtelua osakseen. Häntä pidettiin herkkähipiäisenä ja muun muassa ihmeteltiin, mikä puhelinnumeron pyytämisessä on niin kauhistuttavaa. Miestä myös kehuttiin rohkeudesta pyytää numeroa.

Larson puolestaan perusteli, että lentokenttävirkailijan ei ollut kyseisessä tilanteessa soveliasta pyytää numeroa. Eräs Twitter-käyttäjä puolusti Larsonia sanomalla sarkastisesti, että ”mitä tahansa naisille tapahtuukaan, he aina ylireagoivat.” Larson tuumi tähän, että siksi naisten täytyy liittoutua ja luoda verkosto, jota ei voi pysäyttää.

Alla twiittejä.

Lähde: Daily Caller

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut