Liam Neeson seksuaaliahdistelijoiden käräyttämisestä: ”Noitajahtia”

Taken-tähti ei suhtaudu paljastuksiin varauksetta.

Hollywoodissa on käynnissä ennennäkemätön paljastusten aalto. Naiset raportoivat kokemistaan seksuaaliahdisteluista lähes päivittäin. Taken-tähti ja arvostettu näyttelijä Liam Neeson haluaisi lyödä päälle jarruja.

– Meneillään on vähän kuin noitajahti, Neeson uskoi.

– On joitain ihmisiä, kuuluisia ihmisiä, joita yhtäkkiä syytetään jonkun tytön polven koskettamisesta tai jostakin. Sitten heidät yhtäkkiä tiputetaan heidän ohjelmastaan tai jotain, Neeson ihmetteli.

Tähti halusi niputtaa ahdistelijat eri kategorioihin.

– On tietysti Harvey Weinstein, joka on (seksuaaliahdistelija)… ja Kevin Spacey myös. Dustin Hoffman -hommasta en ole niiin varma, Neeson mietti.

Tämän jälkeen Neeson pohti Hoffmaniin kohdistettuja syytöksiä siitä, että hän olisi aikoinaan ahdistellut Kathryn Rossetteria jokaisessa heidän yhteisen näytelmän näytöksessä – illasta toiseen.

Hän vertasi samassa näytelmässä näytteleviä henkilöitä ja taustahenkilöitä perheeseen, jotka tekevät tyhmiä juttuja yhdessä. Neesonin mukaan siitä voi tulla jopa taikauskoisen luontoista toimintaa, jota toistetaan illasta toiseen. Muuten mukana olevat henkilöt saattavat Neesonin mukaan pelätä, että jokin saattaisi mennä pieleen esityksen aikana.

Neeson kielsi kuitenkin tehneensä mitään Hoffmanin kaltaista. Alla olevalla videolla Neesonin mietteitä.

Lähde: E! Online

Aiheeseen liittyvät jutut