Näyttelijätär kuvaili Dustin Hoffmanin seksiahdistelua – ”Hän työnsi sormensa sisälleni” (kuva)

Ikäviä väitteitä arvostetusta näyttelijästä.

Näyttelijä Kathryn Rossetter väittää Dustin Hoffmanin ahdistelleen häntä seksuaalisesti. Hoffman ja Rossetter näyttelivät yhdessä Broadwaylla 1980-luvulla, jolloin väitetty ahdistelu tapahtui.

Broadwaylla pyöri tuolloin Kauppamatkustajan kuolema -niminen näytelmä. Molemmat olivat mukana näytelmässä.

Rossetter kertoi olleensa aluksi innoissaan siitä, että pääsisi näyttelemään Hoffmannin kanssa, koska piti häntä yhtenä näyttelijäidoleistaan.

Ennen ahdistelujen alkamista Hoffman kutsui Rossetterin hotellihuoneeseensa, jossa hän yritti hienovaraisesti lähestyä Rossetteria. Hän pyysi myös hierontaa häneltä.

Kun näytelmien esittäminen alkoi, Rossetterin mukaan Hoffmanin lähentely muuttui aggressiivisemmaksi.

– Eräänä iltana Chicagossa, tunsin hänen kätensä reisieni sisäpinnalla. Olin täysin yllättynyt ja yritin läpsiä häntä kauemmas samalla, kun yritin tarkkailla lavaa ajoitusten vuoksi, näyttelijä kirjoitti The Hollywood Reporterin kolumnissaan.

– Shown jälkeen hän oli kiireinen tuottajan ja ohjaajan parissa, joten minulla ei ollut pääsyä hänen luokseen kohdatakseni hänet. Sitten se tapahtui melkein joka näytelmässä. Kuudesta kahdeksaan kertaa viikossa. En voinut puhua hänelle niinä hetkinä, koska minulla oli päällä oleva mikki. Hän jatkoi sitä ja tuli entistä aggressiivisemmaksi. Eräänä iltana hän alkoi laittaa sormiansa sisääni, Rossetter kirjoitti.

Rossetter sanoi menneensä ilta illan jälkeen kotiinsa ja itkeneensä siellä. Hän sanoi myös vetäytyneensä ihmisten parista ja masentuneensa. Hänellä ei ollut hyviä suhteita muiden näyttelijöiden kanssa.

Rossetterilla oli myös esittää kuva, jossa Hoffman kourii häntä rinnoista. Kuva alla.

Lähde: Rolling Stone

Aiheeseen liittyvät jutut