Nörttiseikkailu murskasi Spielbergin, Liam Neesonin, Hugh Jackmanin ja odotetun kauhuleffan jenkkien lippukassoilla

Jumanji: Welcome to the Jungle on pysäyttämätön luonnonvoima. Leffa on nyt pyörinyt neljä viikkoa USA:ssa ja se tekee vieläkin uskomatonta tulosta siellä.

15.1.2018 19:04

Jumanji nappasi viikonlopun ykköspaikan 27 miljoonalla dollarilla. Steven Speilbergin uutukainen The Post oli kakkonen 18 miljoonalla dollarilla. Liam Neesonin The Commuter, Insidious: The Last Key ja Hugh Jackmanin The Greatest Showman tienasivat jokainen hieman yli 10 miljoonaa dollaria viikonloppuna.

Jumanji on tienannut jo 283 miljoonaa dollaria Yhdysvalloissa. Maailmanlaajuisesti leffa on kerännyt hieman päälle 666 miljoonaa. Jos sitä vertaa vaikkapa hurjasti flopanneeseen Justice Leagueen, joka on tienanut vain 654 miljoonaa dollaria, on Jumanji hirmuinen yllärihitti.

On harmin paikka, että jenkkiyleisö ei löytänyt erinomaista Paddington 2:ta. Se tienasi avausviikonloppunaan vain karvan päälle 10 miljoonaa dollaria. Onneksi se on kuitenkin napannut jo 150 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti, joten eiköhän nallekarhu jatkoa vielä saa.

Lähde: Rotten Tomatoes

Lisää luettavaa