Kuollut mestarinäyttelijä Philip Seymour Hoffman sinetöi kuolemansa yhdellä kysymyksellä – vaimo paljasti

Maailma menetti kovan luokan näyttelijän.

Philip Seymour Hoffmanin kuolema järkytti maailmaa neljä vuotta sitten. Lahjakas näyttelijä kuoli huumeiden sekakäytöstä johtuvaan myrkytykseen.

Hoffman ehti olla raittiina 20 vuotta. Hänellä oli aikoinaan parikymppisenä ongelmia alkoholin ja huumeiden kanssa, mutta hän onnistui lopettamaan niiden käytön.

Raittiina ollessaan Hoffmanin ura lähti kukoistamaan ja hän perusti perheen. Hänellä oli vaimo ja kolme lasta. Kuin salama kirkkaalta taivaalta ongelmat kuitenkin alkoivat.

Hänen vaimonsa Mimi O’Donnell paljasti nyt kysymyksen, joka johti Hoffmanin kuolemaan.

– Ensimmäinen selkeä merkki oli, kun aivan yhtäkkiä Phil sanoi minulle: ”Olen miettinyt, että haluaisin kokeilla ottaa jälleen drinkin. Mitä mieltä olet?” O’Donnell paljasti.

Vaimo pohti, että kysymykseen saattoi johtaa hänen pitkäaikaisen terapeuttinsa kuolema, ystävien menettäminen AA-kerhossa, anonyymiyden menettäminen julkisuuden myötä sekä uran lisääntyneet vaatimukset.

Lopulta Hoffmanin päihteiden käyttö johti siihen, että pariskunta päätti Hoffmanin muutosta omaan asuntoon, sillä tähden käytös järkytti jo lapsiakin.

Hoffman puhui raitistumisesta vaimolleen, mutta ei saanut sitä lopulta toteutettua.

Lähde: Newser

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut