Life of Pi -ohjaaja pari vuosikymmentä kehitteillä olleen scifi-toimintaelokuvan luotsiksi – Will Smith pääosaan?

Ohjaajan edellinen elokuva Billy Lynn’s Long Halftime Walk floppasi pahasti Yhdysvaltojen lippuluukuilla. Ehkä tässä on kaivattu yleisömenestys?

Ang Lee (Hiipivä tiikeri, piilotettu lohikäärme, Life of Pi) on kiinnittämässä itsensä Gemini Man -nimisen scifi-elokuvan ohjaajaksi.

Jo parin vuosikymmenen ajan Hollywoodissa pyörinyt projekti on lähtöisin Goosebumps-kirjailija Darren Lemken kynästä, ja kertoo ikääntyneestä palkkatappajasta, joka haluaisi laittaa hanskat naulaan, mutta saa peräänsä nuoremman ja vahvemman kloonin itsestään.

Ohjaajat kuten Tony Scott, Curtis Hanson ja Joe Carnahan ovat vuosien saatossa osoittaneet kiinnostuksensa projektiin, ja käsikirjoittajista Andrew Niccol ja Game of Thrones -vastaava David Benioff ovat halunneet antaa kynänsä tarinalle, mutta teknologia alkaa vasta nyt olla siinä pisteessä, että elokuvan voi toteuttaa uskottavasti.

Gemini Manin tuottaa isoista valkokangasrymistelyistään tunnettu Jerry Bruckheimer. Deadlinen mukaan elokuva pääroolista neuvottelee parhaillaan Will Smith.

Lähde: THR, Deadline

Aiheeseen liittyvät elokuvat