Lucasfilm Gamesilta luvassa avoimen maailman Star Warsia ja Indiana Jones -peli – arvostettu pelintekijä mukana

Taas on pelaajilla jännittävää odoteltavaa.

13.1.2021 22:07

Disneyllä on suunnitelmissa yhdessä Lucasfilm Gamesin kanssa varmasti monia kiinnostava Star Wars -peli. Sen kerrotaan olevan tarinavetoinen, avoimeen maailmaan sijoittuva Star Wars -peli.

Pelin kehittäjäksi on valikoitunut Ubisoftin kautta Massive Entertainment, joka tunnetaan The Division -peleistä. Ubisoft tiedotti asiasta Twitterissä seuraavasti:

– Olemme innoissamme ilmoittaessamme, että työskentelemme Lucasfilm Gamesin kanssa kehittääksemme uunituoreen, tarinavetoisen avoimen maailman Star Wars -seikkailun.

Peli ei jääne viimeiseksi Ubisoftin Star Wars -peliksi, sillä yhteistyö Disneyn ja Lucasfilm Gamesin kanssa on pitkäaikainen.

– Tämä on pitkäaikaisen yhteistyön alku Disneyn ja Lucasfilm Gamesin kanssa. Olemme tyytyväisiä työskennellessämme käsi kädessä rakentaaksemme Lucasfilmin uskomattomalle perinnölle pelin, jota tiedämme jokaisen Star Wars -fanin rakastavan, Ubisoftin toimitusjohtaja Yves Guillemot hehkutti.

Lisäksi Lucasfilm Gamesilta on tulossa Indiana Jones -maailmaan sijoittuva peli. Sen kehittäjänä toimii puolestaan Bethesdan kautta MachineGames, joka tunnetaan Wolfenstein-peleistä.

Peli sijoittuu Indiana Jonesin seikkailu-uran huipulle, ja tapahtumapaikkana toimii Rooma. Vielä ei ole tietoa minkä genren peli on tulossa, mutta pelin päätuottaja Todd Howard tunnetaan loistavista ensimmäisen persoonan seikkailupeleistä – esimerkiksi The Elder Scroll -pelisarjasta.

Lähde: Techspot

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia