M. Night Shyamalanilla oli synkempi idea Indiana Jonesin neljänteen osaan – Tapasi Steven Spielbergin elokuvan tiimoilta

Ohjaaja muistelee tapaamista.

29.7.2021 17:01

Ohjaaja ja käsikirjoittaja M. Night Shyamalan muistelee haastattelussa tapaamistaan idolinsa Steven Spielbergin kanssa. Shyamalanin oli tarkoitus kertoa oma ideansa kehitteillä olleeseen Indiana Jones 4 -elokuvaan, josta myöhemmin tuli kaksijakoisen suhtautumisen saanut Indiana Jones ja Kristallikallon valtakunta.

Movie Web uutisoi tapaamisesta, joka käytiin joskus 2000-luvun alussa, tuoreeltaan Kuudennen aistin menestyksen jälkeen. ”Voi luoja, se oli fantastista. Kadonneen aarteen metsästäjät on kaikkien aikojen suosikkielokuvani, joten tämä oli unelma: ensin tulla lapsena kysytyksi katsomaan elokuva elokuvateatteriin ja myöhemmin tulla kysytyksi kirjoittamaan sellainen elokuva. Olisin voinut pyörtyä sillä hetkellä”, Shyamalan muistelee.

”Minulla on vielä muistikirjani tallessa, jossa kaikki ideani on kirjattu elokuvaa varten. Minulla oli mahdollisuus. Juttelin kaikkien kanssa, jotka olivat elokuvan kanssa tekemisissä siihen aikaan.” Shyamalan ei suostu paljastamaan mikä idea tarkalleen ottaen hänellä oli, mutta ohjaaja kertoo, että se oli synkempi.

Myös Shyamalanin elokuvassa olisi ollut jokin esine, joka vie tarinaa eteenpäin. Toistaiseksi hän ei kuitenkaan suostu paljastamaan mistä hänen ideassaan oli kyse.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia