Huh huh! Madonnan tytär, 23, esiintyi orgioissa 30 mallin kanssa (kuvat)

Päätyi kasaan alastomia vartaloita.

9.12.2019 05:45

Monista elokuvistakin tutun poptähti Madonnan tytär Lourdes Leon osaa provosoida ja kohauttaa äitinsä malliin. Leon nimittäin osallistui performanssiin, jossa kuvattiin ”simuloitu orgia.”

Utelias kansa ihmetteli Love Different 2020 -performanssia Miami Beachilla. Performanssi on osa Art Basel -taidetapahtumaa.

Raportoidusti Leon vei tilaisuudessa suurimman huomion. Hän oli performanssissa yksi viimeisiä malleja, joka tuli lavalle. Ensin hän tanssi, jonka jälkeen hän riisuutui ja suuteli toisen mallin kanssa.

Show päättyi kaikkien esiintyjien ollessa enemmän tai vähemmän alasti – yhdessä kasassa.

– Hän on hullun lahjakas. Olen vihreä kateudesta, koska hän on mahtava kaikessa, mitä hän tekee. Hän on uskomaton tanssija, hän on hieno näyttelijä, hän soittaa kauniisti pianoa, hän on paljon lahjakkaampi kuin minä, Madonna hehkutti.

Leonin äidin Madonnan näyttelijänura on ollut telakalla. Viimeksi hän piipahti James Bond -leffassa Die Another Day vuonna 2002. Samana vuonna ilmestyi myös elokuva Haaksirikkoutuneet, jossa hänellä oli isompi rooli. Alla kuvia hänen tyttärensä performanssista.

 

Lähde: Metro

Lisää luettavaa