Mads Mikkelsen käveli ulos supersankarileffan koelukutilaisuudesta: ”Tämä on vain väärin”

Tanskalaistähti Mads Mikkelsen on luonut itselleen mainion uran Hollywoodissa ja sen ulkopuolella. Pienissä indie-elokuvissa ja jättimäisissä blockbustereissa esiintyvä näyttelijä seuraa fiilistään valitessaan roolejaan.

ShortListin haastattelema Mikkelsen kertoo hakeneensa roolia surullisenkuuluisasta vuoden 2015 Fantastic Four -rebootista, mutta älynneensä kesken koelukutilaisuuden, millaiseen miinaan on astumassa.

”Taisin kävellä ulos kesken Fantastic Fourin koeluvun. Muistaakseni sanoin, että ’En pysty tähän. Se ei johdu teistä, tämä on vain väärin.’ Tällaisia on ollut lukuisia”, näyttelijä kertoo.

”Se on käynyt kaikille. Tulemme paikalle ja siellä onkin vain pieni toimistohuone, jossa on pöytä ja jotain kirjoja ja he haluavat sinun vetävän kohtauksen, jossa on kaksi replaa, ei ehkä edes kahta replaa, vaan pelkkä ’Bleurgh!’ tai ’Väisty!’ Ja esität olevasi piilossa olemattoman palmun takana… Tunnet itsesi ihan idiootiksi”, Mikkelsen paljastaa.

Tällaiset koeluvut lienevät Mikkelsenille tuttuja, sillä näyttelijä on nähty vahvasti vihreää kangasta vasten tehdyissä elokuvissa, kuten Marvelin Doctor Strangessa sekä Rogue One: A Star Wars Storyssa.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut