Mark Hamill ihmetteli The Mandalorianin seuraavalle kaudelle liittyvää hahmoa – luuli olleen vuosikymmenen kuolleena

Tähti luottaa silti tekijöihin.

16.5.2020 10:33

The Mandalorian -sarjan seuraavalla kaudella nähdään Kloonien hyökkäys -elokuvasta tuttu näyttelijä Temuera Morrison. Hän esittää tulevalla kaudella Boba Fettiä. Useimmat fanit ovat kuitenkin ajatelleet palkkionmetsästäjän olevan kuollut – niin ajatteli myös Star Wars -legenda Mark Hamill.

– Luulin että hän oli sulanut jo vuosikymmenen ajan tähän mennessä. He voivat mennä asian suhteen moneen suuntaan ja John Favreau ja Dave Filoni ovat oikeat henkilöt siihen hommaan. He osaavat paremmin kuin minä, Hamill mietti haastattelussa.

Vielä ei ole selvillä, miten paluu selitetään. Ei liene kohtuullista, että fanien oletettaisiin lukeneen jonkin vanhan sarjakuvan, jossa Fett onkin hoitanut itsensä ylös Sarlakin kidasta. Onkin mahdollista, että paluulle on ihan uusi selitys. Filoni antoi ymmärtää viime vuoden loppupuolella, että sauma Boba Fettin uskottavalle tuomiselle takaisin on olemassa.

The Mandalorian -sarjaa päästään katsomaan Suomessakin syyskuussa, kun Disney Plus tulee tilattavaksi. Kausi kaksi tulee sopivasti tarjolle lokakuussa.

Lähde: Cinema Blend

Lisää luettavaa