Marlon Brandon piti esiintyä Scary Movie 2:ssa: ”Hänen kätensä oli tissilläni ja manasi Kristuksen voiman karkottavan paholaisen”

Näyttelijä sanoo, että ymmärtää surrealismia paremmin kokemuksen jälkeen.

23.4.2022 18:31

Variety uutisoi näyttelijä Natasha Lyonnen haastattelusta, jossa hän muistelee Scary Movie 2 -elokuvan erikoisia kuvauksia. Elokuva alkoi Manaajan parodialla, jossa nähtiin James Woods ja Andy Richter pappeina manaamassa paholaista ulos Lyonnen riivatusta hahmosta.

Alun perin näyttelijälegenda Marlon Brandon piti näytellä Woodsin pappia, mutta terveysongelmien vuoksi pätkää ei koskaan julkaistu.

”Minulla on VHS-nauha sen päivän kuvauksista, jonka sain koska siinä nähdään Marlon Brandon viimeinen rooli. Valitettavaa hänelle, mutta onnekasta minulle. — En tiedä mitä hän mahtoi ajatella. Tarkoitan, että miksi ihmeessä hän olisi kohtauksessa mukana?”, Lyonne muistelee.

Hän muistelee Brandon olleen puhelias kuvauksissa. ”Hänellä oli happitankki ja hän piti tissistäni kiinni, koska niin luki käsikirjoituksessa. Hänen piti manata, että ”Kristuksen voima karkottaa sinut” ja muistan vain ajatelleeni, että tämä on sitä surrealismia, josta André Breton ja Salvador Dalí puhuivat”, Lyonne veistelee.

”Eli, Brandolla oli korvassaan kuulolaite ja käsi tissilläni, minulla maskeeraus. Repliikit ”Kristuksen voima karkottaa sinut” ja minulla ”Äitisi imee k*rpiä helvetissä” ja niin edelleen. Kaikki tapahtui yhtä aikaa ja muistan ajatelleeni, että showbisnes on ihan okei.”

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa