Oscar-voittaja Rita Moreno seurusteli Marlon Brandon kanssa vuosia: ”Hän oli paha, mitä tuli naissuhteisiin”

Kovia syytöksiä.

28.2.2022 20:31

Salon julkaisi uutisen, joka perustui Varietyn järjestämään Actors on Actors -keskusteluun. Keskustelussa West Side Storysta Oscar-palkittu Rita Moreno keskustelee Jessica Chastainin kanssa. Moreno muistelee seurustelusuhdettaan ikonisen Marlon Brandon kanssa.

”Meillä oli suhde melkein kahdeksan vuoden ajan. Lopulta oli jännittävää olla Marlonin kanssa. Voi hyvä jumala, se oli jännittävää. Hän oli upea monin, monin tavoin, mutta hän oli paha kaveri. Hän oli paha, mitä tuli naissuhteisiin. Hän oli niin erilainen ihminen silloin. Koin itseni ovimatoksi”, Moreno kertoo.

Salonin mukaan Morenolla ja Brandolla oli on-off -suhde vuonna 1954, kun Moreno oli 22-vuotias. Moreno kirjoitti muistelmissaan kymmenen vuotta sitten, kuinka Brando käski hänet tekemään abortin. Moreno yritti myös itsemurhaa, kun Brandon uskottomuus jatkui ja jatkui.

”Luin häntä kuin avointa kirjaa, ja siksi hän rakasti minua. Siksi hän myös kohteli minua monin tavoin kaltoin. Yritin päättää elämäni pillereillä hänen kodissaan”, Moreno muistelee. Myöhemmin Brando halusi palata vielä yhteen Morenon kanssa, mutta aika oli jo ajanut heidän ohitseen.

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa