Martin Scorsese tuottaa Batman-pahis Jokerin oman elokuvan – luvassa 80-luvun rikosraina Taksikuskin hengessä

Päivän erikoisin uutinen liittyy DC:n elokuvauniversumiin, johon laitetaan uusi twisti.

Warner Bros. ja DC kehittävät uutta Batman-spinoffia, joka kertoo ikonisen Jokerin synnyintarinan. Ja vaikka superpahiksista ja sarjakuvahahmojen synnyintarinoista kertovissa elokuvissa ei ehkä olekaan mitään uutta ja ihmeellistä, nostattavat tämän elokuvan mahdolliset tekijät varmasti kulmakarvoja.

Deadlinen mukaan elokuvan ohjaa The Hangover -elokuvista tuttu Todd Phillips, joka myös käsikirjoittaa tarinan yhdessä Scott Silverin (8 Mile) kanssa. DC:n elokuvauniversumia uuteen suuntaan laajentavan elokuvan tuottaa Martin Scorsese.

Jokerin tarina myötä DC:n tarkoituksena on alkaa tehdä aiemmista sarjisleffoista poikkeavia tarinoita, joissa täysin uudet näyttelijät omaksuvat tuttuja rooleja. Kyseessä on siis tavallaan uusi elokuvauniversumi, jossa eri tekijät pääsevät irrottelemaan välittämättä aiemmista DC-elokuvista, kuten Batman v Supermanista tai Justice Leaguesta.

Uuden Jokeri-elokuvan sanotaan olevan 1980-luvun Gothamiin sijoittuva rankka rikostarina, jonka on tarkoitus olla enemmän Scorsesen Taksikuskin, Kuin raivon härän ja The King of Comedyn kuin DC:n aiempien sarjisleffojen kaltainen.

Suicide Squad -elokuvassa Jokerina nähty Jared Leto ei tule uusimaan rooliaan tässä uudessa spinoffissa, vaan elokuvaan haetaan luultavasti nuorempaa näyttelijää. Deadlinen mukaan Phillips ja Silver ovat jo kirjoitushommissa.

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut