Marvel-mies Joe Russo kettuili Martin Scorseselle vaatimattomista lipputuloista – ”Voi katsokaa, hänellä on snautseri”

Joe Russo ei ole unohtanut Martin Scorsesen kritiikkiä Marvel-tyyppisiä elokuvia kohtaan.

30.10.2023 21:00

Ohjaajat Anthony ja Joe Russo ovat olleet yksi tärkeä osanen Marvel-menestysten takana. Heidän ohjaamia Marvel-elokuvia ovat Captain America: The Winter Soldier, Captain America: Civil War, Avengers: Infinity War ja Avengers: Endgame.

Kaikki ovat olleet lippukassamenestyksiä, toisin kuin Martin Scorsesen uusi elokuva Killers of the Flower Moon. Kriitikoilta elokuva on saanut lämpimän vastaanoton, mutta kehut eivät ole houkutelleet ihmisiä katsomaan elokuvaa teattereihin – ainakaan sankoin joukoin.

Killers of the Flower Moon.

Scorsese on aiemmin ollut hiukan kriittisellä linjalla Marvelin tyyppisten elokuvien suhteen. Hän on sanonut, etteivät ne ole elokuvataidetta. Tämä kalvaa ilmeisesti vieläkin Joe Russoa, joka teki videon, jolla hän naljaili Scorseselle.

Russo latasi Instagramiin videon, jolla Scorsese ohjeistaa koiraansa ikään kuin ohjaajan ominaisuudessa näyttämään tunnetta.

– Oscar, näytä minulle surua. Näytä minulle surullisuutta, Scorsese kehottaa videolla.

Russo vastaa omalla videollaan seuraavasti.

– Voi katsokaa, hänellä on snautseri. Minä rakastan snautsereita, ja tuon nimi on Oscar, joka on tosi söpöä.

Sitten Russo tuumii omalle koiralleen: ”Ok, Box office.”

Russo leikittelee koiransa nimen olevan ”lippukassamenestys”. Tämä puolestaan on kuittailua Scorseselle.

Scorsesen Killers of the Flower Moon veti ensimmäisenä viikonloppunaan varsin hyvin väkeä teattereihin. Seuraavana viikonloppuna lipunmyynti kuitenkin heikkeni merkittävästi. Elokuvalla on nyt täysi työ päästä omilleen.

Leffan olisi voinut olettaa menestyvän paremmin, sillä se on saanut hyvin julkisuutta, ja sen näyttelijöinä nähdään Hollywoodin kirkkaimpia tähtiä kuten Leonardo DiCaprio ja Robert De Niro. Alla elokuvan traileri.

Lue myös: Hollywood-tähti Goldie Hawn näki avaruusolentoja – ”Se tuntui kuin Jumalan sormelta” – Episodi.fi

Lähde: NME

Lisää luettavaa