Hollywood-tähti Goldie Hawn näki avaruusolentoja – ”Se tuntui kuin Jumalan sormelta”

Mahtoi olla aika kokemus.

30.10.2023 05:30

Varsinkin romanttisista komedioistaan tunnettu Hollywood-tähti Goldie Hawn kertoi uskomattoman tarinan. Hän väittää nähneensä ihka eläviä avaruusolentoja.

Hawnia haastateltiin Apple Fitness Plussan ohjelmassa Time to Walk, jossa hän paljasti asian. Tapaus sattui West Covinassa, Kaliforniassa tanssiharjoitusten jälkeen, kun hän oli nukkumassa ystävänsä autossa.

Hawn havahtui ”korkeataajuiseen ääneen”, joka sai hänet katsomaan ulos ikkunasta.

– Näin kaksi tai kolme kolmionmuotoista päätä. Ne olivat väriltään hopeisia, kapeat suut, pikkiriikkinen nenä, ei korvia, Hawn kuvaili näkemäänsä.

Sen jälkeen asiat menivät vielä kummallisemmaksi.

– He osoittivat sormella minua kohti, autoon, ikään kuin he olisivat keskustelleet minusta, aivan kuin olisin ollut puheenaiheena arkipäiväiseen tapaan, Hawn sanoi.

Sitten Hawn muisti tunteneensa olonsa halvaantuneeksi.

– En tiedä oliko se todellista. Lopulta säpsähdin siitä pois. Se oli kuin murtautuminen ulos voimakentästä. Ja tietenkin menin sanomaan lapsille ja niin edespäin, että ”hyvä luoja, minä taisin saada yhteyden ulkoavaruuteen”. Jotain sellaista, Hawn kertoi.

Tähti mietti vuosien ajan tapauksen jälkeen, oliko hän nähnyt vain unta. Sitten hän tapasi astrofyysikon, joka haastatteli häntä tapahtuneesta. Sen jälkeen Hawn muisti uusia asioita.

– Yhtäkkiä muistin jotain. He koskivat kasvoihini. He koskivat kasvoihini, ja se tuntui kuin Jumalan sormelta. Se oli mitä hyväntahtoisin, rakastavin tunne. Se oli voimakasta. Täytyin valolla, Hawn julisti.

Hawn näki myöhemmin unen, jossa hän näki kuusi valoa, jotka lensivät vuorten yli. Sitä hän piti merkkinä avaruusolentojen paluusta. Hawn innostui sen verran, että hän vieraili Stonehengen kaltaisessa paikassa Aveburyssa, jossa paikalliset olivat löytäneet ufoihin liitettyjä peltokuvioita.

– Paikalle saavuttuamme seisoin mäen päällä katsellen alas pimeään laaksoon. Se oli täsmälleen uneksimani paikka, ja siellä oli sydämen muotoinen peltokuvio, Hawn muisteli.

Tuolloin Hawn arveli jo sekoavansa, koska hän on kerännyt sydämiä koko elämänsä ajan. Hän väitti jopa rakentaneensa talon sydämistä.

– Katsoin ja ajattelin: ”En tiedä mitään, mutta jos tämä on merkki, otan sen vastaan.”

Hawn ei tiedä, mitä ajatella kokemuksesta, mutta hän ei anna sen häiritä.

– En saa koskaan tietää. Ja tavallaan pidän siitä. En halua tietää kaikkea, Hawn tuumaili.

Näyttelijä vielä lisäsi, että  maailmassa on paljon asioita, joista ei ole todisteita, tai joita ei voi nähdä.

– Emme voi lakata uskomasta. Emme voi koskaan, koskaan lopettaa ihmettelyämme. Se ei vain ole hauskaa. Se on todella tärkeä osa seikkailua, jossa mikään ei ole mahdotonta, Hawn päätti.

Viidenkymmenen ikävuoden tienoilla Hawn katosi elokuvista, sillä hän halusi tehdä monia muita asioita. Tauko kesti peräti 15 vuotta, jona aikana hän muun muassa kirjoitti kaksi kirjaa. Hän palasi vuonna 2017 elokuvaan Snatched.

Tällä hetkellä tähdeltä on tulossa elokuva Family Jewels. Vielä esituotannossa oleva perhekomedia kertoo kolmesta naisesta, jotka joutuvat viettämään joulun yhdessä lastensa ja lastenlastensa kanssa. Kokoontuminen on pakko järjestää, koska naisten yhteinen ex-mies putoaa kuolemaansa newyorkilaisessa tavaratalossa.

Elokuvan ohjaa Peter Hoare. Näyttelijöinä kova kolmikko
Hawn, Bette Midler ja Diane Keaton.

Lähde: Vanity Fair

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia