Marvel-ohjaajien tuottama Hercules-uudelleenfilmatisointi ammentaa inspiraatiota TikTokista

Liveaction-elokuvan kehittely etenee.

4.11.2022 16:00

Joe ja Anthony Russo tunnetaan työstään Marvelin parissa – kaksikko ohjasi Avengers: Infinity Warin sekä Avengers: Endgamen – ja nyt he jatkavat hieman erilaisen Disney-projektin pariin. He työstävät parhaillaan liveaction-filmatisointia rakastetusta vuoden 1997 piirroselokuva Herculesista.

Russon veljekset eivät kuitenkaan tällä kertaa istahda ohjaajan penkille, vaan toimivat elokuvan tuottajina. Ohjaajaksi projektiin on pestattu Guy Ritchie (Sherlock Holmes, Aladdin).

Russot kertovat tuoreessa haastattelussaan, että he eivät tahdo tehdä jälleen yhtä uusintaversiota, joka seuraa alkuperäistarinaansa liian uskollisesti. He tahtovat Herculesin tuntuvan uudenlaiselta ja yksi keino tämän saavuttamiseen on heidän mukaansa inspiraation hakeminen nykypäivän musiikkitottumuksista.

”Tämän päivän yleisöt ovat tottuneet TikTokiin, eikö vain? Mikä on heidän olettamuksensa siitä, miltä musikaali näyttää ja kuulostaa? [Sen pohtiminen] voi olla hauskaa ja auttaa kokeilemaan modernin musikaalitoteutuksen rajoja”, Joe Russo kertoo.

Elokuvan käsikirjoitus on parhaillaan käsikirjoitusvaiheeessa. Sitä on työstämässä Dave Callaham, jonka aiempaa käsialaa on mm. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Muita tietoja elokuvasta ei juurikaan ole vielä tarjolla.

Alla alkuperäisanimaation traileri.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa