Marvel-sarja WandaVisionin tekijä paljasti yhteydet tuleviin MCU-leffoihin – kertoo paljon tulevasta

Marvel on jännässä paikassa, koska elokuvateatterit eivät ole suurilta osin auki. Jotenkin niitä uusia elokuvia pitäisi kuitenkin saada fanien nähtäväksi.

Multiversumiseikkailut ovat alkamassa. WandaVision johtaa nimittäin suoraan Spider-Man 3:een ja Doctor Strange in the Multiverse of Madnessiin.

WandaVisionin päätekijä ja käsikirjoittaja Jac Schaeffer jutteli tuoreessa haastattelussa sekä sarjan että koko MCU:n tulevaisuudesta.

– Käymme koko ajan keskustelua Marvelin kanssa. Kevin [Feige] ja muut tuottajat tekevät upeaa työtä. En tietenkään voi puhua yksityiskohdista, mutta jokaisen Disney Plus -sarjan tekijä tietää tarkkaan mitä heidän pitää omaan sarjaansa tehdä, jotta ne voisi yhdistää toisiinsa, Schaeffer kertoo.

Schaeffer on työskennellyt myös Spider-Man-ohjaaja Jon Wattsin ja Doctor Strange 2 -ohjaaja Sam Raimin kanssa, jotta palaset loksahtaisivat yhteen.

Feige kertoi taannoisessa haastattelussa, että suurin vihje tulevasta on Doctor Strange in the Multiverse of Madness -elokuvan nimi. Multiversumit paukkuvat ja jotenkin Wanda Maximoff on kaiken sen keskellä.

Lähde: Comicbook

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut