Marvel-sarja WandaVisionin tekijä paljasti yhteydet tuleviin MCU-leffoihin – kertoo paljon tulevasta

Marvel on jännässä paikassa, koska elokuvateatterit eivät ole suurilta osin auki. Jotenkin niitä uusia elokuvia pitäisi kuitenkin saada fanien nähtäväksi.

4.2.2021 14:00

Multiversumiseikkailut ovat alkamassa. WandaVision johtaa nimittäin suoraan Spider-Man 3:een ja Doctor Strange in the Multiverse of Madnessiin.

WandaVisionin päätekijä ja käsikirjoittaja Jac Schaeffer jutteli tuoreessa haastattelussa sekä sarjan että koko MCU:n tulevaisuudesta.

– Käymme koko ajan keskustelua Marvelin kanssa. Kevin [Feige] ja muut tuottajat tekevät upeaa työtä. En tietenkään voi puhua yksityiskohdista, mutta jokaisen Disney Plus -sarjan tekijä tietää tarkkaan mitä heidän pitää omaan sarjaansa tehdä, jotta ne voisi yhdistää toisiinsa, Schaeffer kertoo.

Schaeffer on työskennellyt myös Spider-Man-ohjaaja Jon Wattsin ja Doctor Strange 2 -ohjaaja Sam Raimin kanssa, jotta palaset loksahtaisivat yhteen.

Feige kertoi taannoisessa haastattelussa, että suurin vihje tulevasta on Doctor Strange in the Multiverse of Madness -elokuvan nimi. Multiversumit paukkuvat ja jotenkin Wanda Maximoff on kaiken sen keskellä.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa