Fanispekulaatiot alkoivat: näytteleekö WandaVision-sarjan pääpahista legendaarinen Oscar-voittaja?

WandaVision osoittautui huikeaksi mysteerikomediaksi kahden ensimmäisen osan perusteella.

15.1.2021 20:27

Uutinen sisältää spekulaatiota Marvelin uudesta Disney Plus -sarjasta, WandaVisionista. Jatkat siis omalla vastuullasi.

WandaVision tulee esittelemään katsojille SHIELD-järjestön päivitetyn jaoston, avaruudessakin toimivan SWORDin (ykkösosan lopussa logo ja kakkososan helikopterin logo). Samalla kuvioihin luikertelee pahan Hydra-organisaation (kakkososan kellomainos) eräs lonkero, joka tunnetaan nimellä AIM (mehiläishoitaja kakkososassa).

Mutta kuka sitten on WandaVisionin pääpahis? Tästä huhuiltiin jo aiemmin, mutta vaikuttaa siltä, että kahden ensimmäisen osan perusteella itse Mephisto olisi sekoittamassa Wandan päätä. Mephisto on Marvelin versio Saatanasta.

https://twitter.com/mcushrish/status/1350018683217747970

https://twitter.com/steven_becerel/status/1350115783901384704

Kuka sitten Mephistoa näyttelee? Tästä fanit ovat erityisen innoissaan, sillä Visionia näyttelevä Paul Bettany on jo kiusoitellut, että sarjassa tulee olemaan joku sellainen näyttelijä, jonka kanssa Bettany on aina halunnut näytellä.

Al Pacino kertoi vuonna 2014 haluavansa näytellä Marvelin maailmoissa. Pacino oli aivan innoissaan ensimmäisestä Guardians of the Galaxysta.

– Tekisin kaikkeni, jotta pääsisin tähän mukaan. Ja kuten tiedättekin jo, minähän sopisin täydellisesti mukaan. Kaikki on mahdollista. Teinhän Dick Tracyn ja sain siitä Oscar-ehdokkuuden. Tarvitseeko minun todistella vielä lisää, Pacino kertoi Deadlinelle.

Niinpä. Ajatelkaapa Paholaisen asianajajaa. Pacino näytteli jo siinä Mephistoa.

Lisää luettavaa