Marvelin Kevin Feige varoitti yleisöä Spider-Man: No Way Home -huhuista

Ei enää kauan ensi-iltaan.

Tulevasta Spider-Man: No Way Home -elokuvasta on ollut liikkeellä paljon huhuja, eikä niitä oikein ole voinut välttää, vaikka haluaisi. Mieluitenhan yllätykset näkisi elokuvateatterin penkistä.

Marvelin pomo Kevin Feige otti nyt kantaa elokuvan ympärillä velloviin huhuihin ja suorastaan spoilereihin. Feigen mukaan jokaista huhua ei tarvitse ottaa tosissaan.

– Huhut ovat hauskoja, koska monet niistä ovat totta ja monet puolestaan eivät ole, Feige sanoi haastattelussa.

Feigen mielestä fanien ei kannata takertua miettimään sitä, ketä kaikkia hahmoja tulevassa elokuvassa nähdään.

– Siinä on vaaransa, kun lähtee luomaan odotuksia ja yrittää saada ihmiset innostuneeksi tulevasta elokuvasta., Feige muotoili.

Marvel-pomo antoi ymmärtää, että ihmiset voivat pettyä, jos he eivät saakaan toivomaansa elokuvaa, eikä siinä nähdäkään niitä hahmoja joita toivoisi.

Spider-Man: No Way Home saapuu ensi-iltaan joulukuussa. Pääosassa nähdään tuttuun tapaan Tom Holland. Ohjaajana toimii Jon Watts, joka ohjasi myös kaksi aiempaa Hollandin Hämis-leffaa. Watts on kiinnitetty ohjaajaksi myös tulevaan Fantastic Four -elokuvaan.

Lue myös: Kevin Feige kertoi mitä Marvel huomioi Ihmeneloset-elokuvan roolitusprosessissa – ketkä näyttelevät ikonisia hahmoja? – Episodi.fi

Lähde: CBR

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut