Menikö Halloween Endsin markkinointi pieleen? – Ohjaaja ei halunnut tehdä eeppistä lopputappelua

Uusi Halloween-trilogia päättyi. Seuraava käynnistyy jossain vaiheessa.

25.10.2022 12:31

Halloween Endsiä markkinoitiin Laurien ja Michael Myersin lopullisena otteluna, eeppisenä loppumatsina, joka jäisi kauhun historiaan. Toisin kävi. Ohjaaja David Gordon Green siirsi Myersin ja Laurien aivan kirjaimellisesti sivuun.

Elokuva ei keskittynyt Laurien ja Michaelin yhteenottoon, vaan kertoi sivuhahmojen tarinan (joista luultavasti tullaan tekemään spinoff-elokuva). Fanit eivät tästä pitäneet.

Green paljastaa nyt, ettei minkäänlainen eeppinen loppuottelu ollut edes hänen mielessään.

– Meidän piti päättää miten näiden hahmojen tarina loppuu. Kuinka rakennamme finaalin, joka ei ole pelkkä kiva silmänisku franchiselle? Jos totta puhutaan, niin emme edes harkinneet tekevämme Laurien ja Michaelin omaa elokuvaa, Green kertoo Movie Makerin uudessa haastattelussa.

– Minkäänlainen viimeinen erä -tyylinen ratkaisu ei tullut edes mieleemme. Halusin nähdä, minne tämä kaikki johtaa. Halusin toisen voittavan, toisen kuolevan, mutta halusimme myös paljon muuta. Joten miten se tehdään? Menemällä sinne, minne kukaan ei odottanut meidän menevän: tekemällä rakkaustarinan. Se on meidän versiomme kunnon loppupamauksesta.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia