Meryl Streep aikoo pian tavata Mamma Mia! -elokuvien tekijät ja keskustella kolmannesta osasta: ”Tietenkin haluaisin tehdä sen”

Lupaavia uutisia!

18.5.2024 18:49

Kuten Episodikin on aiemmin uutisoinut, moni Mamma Mia! -elokuvien tekijöistä haluaisi kolmannen elokuvan toteutuvan. Amanda Seyfried piti elokuvaa viime syksynä vielä erittäin epätodennäköisenä, mutta nyt projekti on saanut hieman aurinkoisempia uutisia.

Meryl Streep paljasti Digital Spyn mukaan tuoreessa haastattelussa, että hän aikoo tavata elokuvaa suunnittelevat tekijät pian.

”En tiedä tekevätkö he sen, mutta idea on olemassa. En ole kuullut sitä vielä, mutta tapaaminen on kalenterissani ja kuulen siitä aika pian. Tietenkin haluaisin tehdä sen. Luulen, että ihmiset rakastaisivat sitä”, Streep valotti.

Abba-yhtyeen hiteistä koostuvat elokuvat ovat olleet suosittuja. Seuraavaksi luvassa spoilereita toisesta elokuvasta, joten jos et ole nähnyt, kannattaa lopettaa lukeminen tähän.

Toisessa osassa, Mamma Mia! Here We Go Again, Streepin näyttelemä Donna kuoli, mutta elokuvan käsikirjoittaja on sanonut viime vuonna, että näkee elokuvat trilogiana, jonka kolmannessa osassa myös Donnalla olisi rooli. Joten katsotaan, mitä tuleman pitää.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia