Mestariohjaaja David Fincher jatkaa Netflixin uuden huippusarjan tekijänä, sanoo näyttelijä

Netflix ei ole vielä virallisesti tilannut sarjalle jatkoa, mutta se lienee vain ajan kysymys.

26.10.2017 20:27

Kokonaiset neljä jaksoa Netflixin Mindhunter-sarjan ensimmäistä kautta ohjannut ja tuottajan paikalla istunut David Fincher ei ole jättämässä lastaan, mikäli jatkoa tulee, sanoo pääosassa nähtävä Jonathan Groff.

Hamilton-musikaalista tuttu näyttelijä on The Framen haastattelussa pitäneensä hyvin tärkeänä sitä, että Fincher pysyy projektissa mukana.

”Se oli se iso kysymys, joka minulla oli kun istuin hänen kanssaan alas ennen sopimusten tekemistä. Tein Hamiltonia Broadwayllä ja lensin päiväksi tapaamaan Davidia Mindhunterin takia. Hän istui alas ja sanoi, että tämä voi olla vuosien projekti, jos kaikki menee hyvin. Kysyin häneltä, onko hän paikalla vain ensimmäisen jakson ajan ja lähtee sitten pois, ja kuka sitten ottaa ohjat. Ja hän teki hyvin selväksi, että tämä on hänen lapsensa, ja jos se on vuosien projekti, niin hän on hyvin vahvasti mukana…” näyttelijä selittää.

Joe Penhallin (The Road) käsikirjoittaman sarjan visuaalinen ote ja kylmän harkittu tyyli tulevatkin vahvasti Fincherin aivoituksista. Onneksi työtä jatkamassa ovat olleet varsin kokeneet ammattilaiset Tobias Lindholm (A Hijacking, Sota), Asif Kapadia (Senna, Amy) ja Andrew Douglas (The Amityville Horror).

 

Lisää luettavaa