Midsommar-ohjaajan ja Joaquin Phoenixin uusi elokuva ei ehkä valmistu täksi vuodeksi: ”Olen perfektionisti”

Voi turkanen.

30.6.2022 21:01

Midsommar – loputon yö ja Hereditary – Pahan perintö -elokuvillaan säväyttänyt Ari Aster ei ehkä saa uutta elokuvaansa Disappointment Blvd. tarpeeksi ajoissa valmiiksi.

Joaquin Phoenixin tähdittämä elokuva halutaan tietysti ensi-iltaa jollekin syksyn suurimmista festivaaleista, jotta sillä olisi paremmat mahdollisuudet menestyä esimerkiksi Oscar-kisassa. The Playlist uutisoi Asterin haastattelusta, jossa hän myönsi, että ei välttämättä ehdi festareille, mikä saattaa tarkoittaa elokuvan siirtymistä ensi vuoteen.

”Se ei ole valmis! Olen perfektionisti ja otan koko valmistusprosessin hyvin vakavasti. Ajasta ja raharajoitteista huolimatta. On hyvä myös säilyttää mysteeri”, Aster kertoi. Jälkituotanto ei ole valmis, eikä elokuvalla ole vielä edes viimeistä leikkausversiota. Ääni ja efektit ovat vielä vaiheessa. ”En usko, että olen valmis syyskuun festareille”, Aster myönsi.

Phoenixin roolityötä hän kuvasi tyrmääväksi. ”Joaquin Phoenixin kanssa työskenteleminen on yksi elämäni parhaita kokemuksia.”

Lisää luettavaa