Mihin Netflixissäkin vaikuttava Renée Zellweger katosi Hollywoodista? Kertoi nyt oman versionsa

Järkeenkäypä syy.

6.9.2019 16:03

Renée Zellweger muistetaan esimerkiksi Chicago, Bridget Jones – elämäni sinkkuna sekä Jerry Maquire -elokuvista. Hän kuitenkin katosi vuosiksi parrasvaloista vuoden 2010 jälkeen –  hän oli tuolloin tehnyt monta floppileffaa peräkkäin.

– En ollut terve. En pitänyt huolta itsestäni. Olin viimeinen asia prioriteettilistallani, Zellweger paljasti.

Zellweger päättikin mennä hoitamaan itseään.

– Terapeuttini huomasi, että vietin 99 prosenttia ajasta julkisena persoonanani. Vain pieni mikroskooppinen osa oli todellista elämää. En halunnut tehdä koko ajan jotain, enkä halunnut tietää kaksi vuotta etukäteen mitä teen. Halusin sallia vahinkoja. Tarvitsin hiljaista aikaa ideoiden ruokkimiseen, Zellweger sanoi.

Hän sai vaikeina aikoina neuvon kollegaltaan Salma Hayekilta.

– Hän jakoi tämän kauniin metaforan tai analogian. Ruusu ei kuki koko vuotta, ellei se ole muovia. Ymmärsin hänen ajatuksensa. Se tarkoittaa sitä, että sinun täytyy feikata voidaksesi tehdä seuraavan jutun, Zellweger jatkoi.

Näyttelijän puheista voinee päätellä, että hän yksinkertaisesti väsyi Hollywoodin kiireiseen pyöritykseen. Tauko oli siis paikallaan. Paluuvuotenaan 2016 hän esiintyi kolmannessa Bridget Jones -elokuvassa Bridget Jones’s Baby. Elokuva menestyi hyvin.

Aiemmin Zellweger on sanonut myös kärsivänsä erikoisesta syndroomasta. Hän sanoi tuolloin ajattelevansa, että ihmiset huomaavat etteivät hänen kykynsä riittäisi näyttelijäksi. Voit lukea asiasta lisää täällä: Hollywood-kaunotar Renee Zellweger katosi Hollywoodista – sanoi kärsivänsä vähintäänkin yllättävästä syndroomasta.

Zellwegerin näyttelijäsuorituksia voi tutkailla myös Netflixistä. Hänellä on siellä katsottavana draamasarja What / If.

Lähde: Cinema Blend

Lisää luettavaa