Mikä ihme Keanu Reevesiä nauratti noin räkäisesti? Toimittajan kryptovaluuttakommenttihan se

Hollywood-tähti ei voinut pidätellä huvitustaan.

14.12.2021 05:30

The Vergen toimittaja Alex Heath erehtyi ottamaan kryptomaailman aiheeksi haastatellessaan Hollywood-tähti Keanu Reevesiä. Näyttelijä vaikuttaa seuraavan tiiviisti tietotekniikka- tai talousuutisia, sillä hän tiesi mitä NFT:t ovat.

NFT-rahakkeet ovat kryptomaailman tuoreimpia villityksiä. NFT:llä voi merkitä itsensä vaikkapa digitaalisen kuvan omistajaksi, ja rahakkeita sekä näin ollen omistajuutta voi myös myydä eteenpäin. Hinnat saattavat nousta jopa miljooniin – vaikka kyseessä olisi viidessä minuutissa kyhätty yksinkertainen taideteos.

Warner Bros on haistanut hyvän markkinaraon, sillä studio on myynyt Matrix-elokuviin liittyviä NFT-hahmoja 50 dollarin hintaan. Myyntisivu kaatui, sillä hahmoja yritti ostaa peräti 300 000 henkilöä.

Vaikka NFT voikin merkitä jonkin digitaalisen taideteoksen omistajuutta, digitaalisen kuvan voi edelleen kopioida itselleen muutamalla hiiren klikkauksella. Reeves ei voinutkaan pidätellä nauruaan, kun Heath kysyi, mitä mieltä näyttelijä on digitaalisesta niukkuudesta – ja väitti perään, ettei NFT:tä voi kopioida. Reeves tokaisi väliin: ”Voidaan helposti kopioida”, ja nauroi makeasti päälle.

Näyttelijä kertoi, että hänellä on hiukan kryptovaluuttaa itsellään. Sitä oli lahjoittanut Reevesille hänen ystävänsä.

Videon jakanut Twitter-käyttäjä kirjoitti: ”Ja yhdellä naurulla Keanu Reeves tiivistää, kuinka typerä NFT-konsepti on.” Voit katsoa videon alta.

Lähde: Lad Bible

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia