Miksi Hugh Jackmanin uusi elokuva täytyy nähdä valkokankaalta? Näyttelijät kertovat

The Greatest Showman on Broadway-musikaali elokuvan muodossa.

20.12.2017 15:50

19. tammikuuta 2018 ilmestyvä musikaali The Greatest Showman kertoo tositarinan siitä, kuinka P. T. Barnum perusti Barnum & Bailey -sirkuksen. Elokuvassa näyttelevät mm. Hugh Jackman, Zac Efron, Michelle Williams, Rebecca Ferguson ja Zendaya, ja sen ohjaa Michael Gracey. Elokuva ilmestyy tänään Yhdysvalloissa ja Kanadassa, ja se on saanut etukäteen paljon positiivista palautetta. Leffa on ehdolla esimerkiksi parhaan musikaali- tai komediaelokuvan palkinnosta Golden Globes -gaalassa.

Nyt The Greatest Showmanin näyttelijät ovat kertoneet Cinemablendille syitä siihen, miksi elokuva täytyy nähdä isoimmalta mahdolliselta valkokankaalta.

The Greatest Showman kertoo, ei pelkästään massiivisesta show’sta, vaan elämän juhlimisesta ja ihmisyydestä. Se kannattaa siis katsoa isoimmalta ruudulta ja mahdollisimman monen ihmisen kanssa. Se on suunniteltu samoin kuin Broadway-musikaalit. Sen musikaalinumeroiden jälkeen on tarkoitus taputtaa ja hurrata. Se on sydäntä lämmittävä spektaakkeli. Sen katsomiseen haluat parhaan mahdollisen äänen, sillä ainakin itselleni musiikki on se juttu tässä. Toivon, että voitte nauttia siitä, P. T. Barnumia näyttelevä Hugh Jackman selittää iloisesti.

– Jos haluatte nähdä musikaalin, jossa laulut ovat huumaavia, jossa isku on luja ja jossa basso jumputtaa, tämä on se, jonka haluatte nähdä, Rebecca Ferguson toteaa.

– Tämän elokuvan on tarkoitus olla yhteisöllinen kokemus. Haluamme teidän tulevan paikalle ja olevan ihmisten kanssa, jotta yleisön energia olisi yhtä tarttuva kuin Broadway-musikaaleissa. Se on tarkoitettu katsottavaksi muiden kanssa. Ja tämä elokuva todella nostattaa tunteet korkealle. On osa elokuvaa, että annat itsesi imeytyä sen mukaan, Zac Efron kertoo.

Ottakaa siis kaikki ystävänne tammikuussa mukaan katsomaan The Greatest Showmania. Näyttelijöiden puheiden mukaan tätä lähemmäs kunnon Broadway-show’ta ei Suomessa pääse.

Lisää luettavaa