Tuleeko Wolverine takaisin? Hugh Jackman antoi hellyttävän vastauksen

Wolverinen jäähyväisleffa Logan on mahtava ja erilainen supersankarileffa. Hugh Jackmanin hyvästit jäivät elokuvahistoriaan yhtenä kaikkien aikojen parhaana sarjiselokuvana.

Jackman vieraili taannoin eräässä tv-show’ssa, jossa hän oli markkinoimassa uutta leffaansa, The Greatest Showmania. Hugh’lta kysyttiin Loganin paluusta ja tietyllä tavalla hahmo palaakin takaisin. Ainakin joka lauantai.

– Hän tulee takaisin, mutta ei minun näyttelemänä. Paitsi lauantai-iltaisin kotonani. Olen silloin Wolverine. Kun lapseni eivät enää tee läksyjään, kynteni tulevat esiin. Nostan vain kulmakarvojani kuten Logan, vilautan kynsiäni ja muuta se ei tarvitsekaan, Jackman kertoo.

Uuden Wolverinen roolitusvaikeudet ovat tulleet esille fanikeskusteluissa. Wolverine tulee kuitenkin takaisin ennemmin tai myöhemmin, mutta minkälaisena?

Dafne Keen eli X-23 on tietenkin se varmin vastaus. Dafne saattaakin ottaa Jackmanin saappaat ainakin seuraavaan muutamaan leffaan.

– Joku muu tulee näyttelemään Wolverinea. Se on mahtava hahmo. Se on kuin Bond tai Batman. Joku muu näyttelee häntä aivan varmasti.

Lähde: Cinemablend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut