Hugh Jackman paljastaa vihdoin miksi kieltäytyi James Bondin roolista

Nimeni ei ole Bond, James Bond.

Australialaistähti Hugh Jackman kertoi Varietylle miksi kieltäytyi aikoinaan James Bondin roolista. Tarjouksen aikaan hän oli jo X-Men -elokuvasarjan tähti, eikä hän tahtonut toista franchisea vyönsä alle – vaikka kyse olisikin ollut 007:n saappaista.

Bond-tuottajat ottivat häneen yhteyttä, kun tarvitsi löytää seuraaja Pierce Brosnanin näyttelemälle agentille. ”Olin juuri aloittamassa ensimmäisen X-Menin jatko-osan ja agenttini soitti olisinko kiinnostunut Bondista”, Jackman muistelee. ”Ajattelin siihen aikaan, että käsikirjoituksista oli tullut niin epäuskottavia ja hulluja, ja minusta tuntui että niiden pitäisi olla rosoisempia ja todellisempia. Vastaus oli ’Sinulla ei ole sanavaltaa. Sinun täytyy vain kirjoittaa sopimus.'”

Jackman kertoo harkinneensa kahdesti myös toiseen syyhyn nojaten. ”Olin myös huolissani ettei minulla olisi Bondin ja X-Menin välissä aikaa tehdä erilaisia asioita”, viitaten siihen, kuinka hän haluaa tehdä erilaisia rooleja ja vaihdella elokuvan ja teatterin välillä.

Kuva elokuvasta Logan

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut