Hugh Jackman nähdään ehkä vihdoin klassisessa Wolverine-asussa!

Ei tosin siten, kuten kaikki toivovat.

Vuodesta 2000 asti Hugh Jackman on ollut tunnettu Marvel-sankari Wolverinen roolista. Hän näytteli hahmoa jopa yhdeksässä elokuvassa ja nyt Logan-filmin kautta hän päätti hahmon matkan. Jackman on saanut paljon ylistystä roolityöstään ja hän on monen fanin suosikki. Harmillisesti yksi ikonisimmista asioista Wolverinessa on jäänyt elokuvista kokonaan pois.

Sarjakuvissa Wolverine nimittäin pukeutuu keltasiniseen asuun, mitä ei olla leffoissa nähty lainkaan. Vuoden 2013 The Wolverinea varten kuvattiin kohtaus, jossa hahmo sai vihdoin asunsa, mutta se leikattiin lopullisesta elokuvasta pois. Tästä fanit ovat valittaneet jo 18 vuotta, mutta voi olla, että tänä halloweenina monien unelmat toteutuvat!

…ainakin melkein.

Hugh Jackman latasi nimittäin Twitteriin kuvan, jossa hänellä on kädessään kaupasta ostettava Wolverine-asu. Hän ei siis palaa rooliin enää, mutta voi olla, että hän todella on ostanut asun ja ottaa se päällään kuvia ensi viikolla. Hauskinta olisi, jos hän lähtisi Wolverinena lastensa kanssa karkkikierrokselle halloweeniltana, jolloin jotkut onnekkaat pääsisivät kohtaamaan idolinsa oikeassa (vaikkakin halvassa) puvussa.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut