Miksi Quentin Tarantino perui elokuvansa? Lähipiiriltä selvennystä

Sinne meni se leffa.

24.4.2024 09:30

The Movie Critic piti olla Quentin Tarantinon viimeinen elokuva. Se olisi kertonut aikuisviihdejulkaisussa työskentelevästä miehestä, joka tekee lehteen huumoripitoisia elokuva-arvosteluja. Leffa vaikutti jo varmalta, ja näyttelijäksi oli valittu ainakin Brad Pitt. Lisäksi maailmalla oli spekulaatioita Tom Cruisen roolista.

Leffasta ehdittiin tiedottaa, että se julkaistaisiin vuonna 2025. Vastikään kuitenkin uutisoitiin, että Tarantino on perunut elokuvansa, vaikka kuvausten piti alkaa tänä vuonna.

Tarantinoa lähellä olevan agentuurin lähde antoi nyt nimettömästi selvennystä perumiseen.

– En muista, että hän olisi uudelleenkirjoittanut käsikirjoitusta ja lykännyt aloittamispäivää näin monta kertaa minkään muun elokuvan kohdalla, lähde sanoi.

Ohjaaja Tarantino kuvattiin maaliskuun lopussa Burbankissa kantamassa elokuvakäsikirjoituksia, kun hän oli menossa ravintolaan lounaalle. AOP

Lähteen kommentista voisi päätellä, että The Movie Criticissä oli jotain sellaista, joka ei miellyttänyt Tarantinoa. The Hollywood Reporterin mukaan Tarantino onkin nyt innostunut enemmän muista ideoista kuin The Movie Criticistä.

Joidenkin huhujen mukaan Tarantino haluaisikin tehdä elokuvan Once Upon a Time in Hollywood -elokuvan Cliff Boothista, jota näytteli Brad Pitt. Muitakin ideoita tosin saattaa olla tietysti ilmassa.

– Hänellä on paljon käsikirjoituksia, jotka hän on heittänyt pois, The Hollywood Reporterin lähde kertoo.

The Movie Criticin olisi tuottanut Sony, mutta lähteiden mukaan siellä ei olla pettyneitä, sillä Tarantinolla ja Sonylla on edelleen aikomus tehdä jokin elokuva yhdessä.

Tarantinon on kerrottu löytäneen Sonylta uusi yhteistyökumppani vankilaan joutuneen Miramax-pomo Harvey Weinsteinin tilalle. Hän on Sonyn studiopäällikkö Tom Rothman.

Lue myös: Muistatko Veronica Mars -sarjan? Tältä kaunis päätähti Kristen Bell näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: THR

Lisää luettavaa