Miljoonaperijä pelastamassa Leonardo DiCaprion elokuvan

Alejandro González Iñárritun tekeillä oleva elokuva The Revenant on joutunut pulaan. Leonardo DiCaprion ja Tom Hardyn tähdittämä elokuva oli tarkoitus kuvata ensi syksynä, mutta talousongelmissa oleva tuotantoyhtiö Worldview Entertainment peruuttikin yllättäen, ja jätti projektin pelkästään 20th Century Foxin harteille.

Studio ei kuitenkaan ole valmis hoitamaan elokuvan tuotantoa yksin, varsinkaan sen jälkeen, kun ohjaaja ilmoitti, että haluaa kuvata koko elokuvan kronologisessa järjestyksessä, mikä kasvattaisi budjettia kokonaiset 7 miljoonaa dollaria.

Mutta nyt näyttäisi siltä, että ennenkin pelastushommissa ollut miljonääri Megan Ellison olisi tulossa hätiin Annapurna-tuotantoyhtiönsä kanssa. Ellison on ollut vahva auteur-elokuvantekijöiden tukija, ja on tuottanut mm. Paul Thomas Andersonin Mestarin, Spike Jonzen Herin, Kathryn Bigelow’n Zero Dark Thirtyn ja Andrew Dominikin Killing Them Softlyn.

The Revenant kertoo 1800-luvun turkismetsästäjästä, joka joutuu karhun raatelemaksi, ryöstetyksi ja jätetään kuolemaan. Mies kuitenkin selviää ja lähtee hakemaan kostoa niiltä, jotka hänet pettivät.

Iñárritun seuraava elokuva The Birdman saa ensi-iltansa Venetsian elokuvajuhlien avajaiselokuvana.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät jutut