Milloin Hiljainen paikka osa 3 ilmestyy? Asiasta melko ikävää lisätietoa

Tulossa taitaa olla, mutta aikaa siihen menee. Onneksi faneille on luvassa helpotusta.

16.2.2022 09:00

Hiljainen paikka oli varsin mainio pätkä scifikauhua, ja se sai ansaitusti jatko-osan Hiljainen paikka osa 2. John Krasinski ilmoitti vastikään, että hän kehittää parhaillaan kolmatta elokuvaa. Sen aikataulu saattaa kuitenkin olla pettymys monille leffasarjan faneille.

Krasinski odottaa elokuvan saapuvan teattereihin vasta vuonna 2025. Fanien on siis odotettava neljä vuotta kauhusarjan toisen ja kolmannen osan välillä.

Ensimmäisen ja toisen osankin välillä odotusaika oli kolme vuotta, ja tämä johtui koronapandemian aiheuttamasta julkaisuviiveestä. Tällä kertaa pitkä odotusaika saattaa johtua siitä, että Krasinskilla on meneillään projekti nimeltään If Steve Carellin kanssa.

Elokuva perustuu Krasinskin elokuvaideaan, ja hän myös kirjoittaa ja tuottaa sen. Molemmat tähdet myös näyttelevät siinä. If-elokuvan näyttelijöinä nähdään näillä näkymin myös Ryan Reynolds, Phoebe Waller-Bridge ja Fiona Shaw, ja leffan on määrä ilmestyä marraskuussa 2023. Elokuvan tarina kertoo, miten lapsi löytää mielikuvituksensa uudelleen.

Hiljainen paikka -elokuvien faneille on luvassa pientä helpotusta, sillä elokuvasarjasta on tulossa spin off. Michael Sarnoski käsikirjoittaa ja ohjaa universumiin sijoittuvan elokuvan, ja sen odotetaan ilmestyvän vuonna 2023.

Lue myös: Nyt Paramount Plussassa: Kova sotaleffa kaaosmaisesta tilanteesta – draamanäyttelijästä kuoriutui pesunkestävä sotilas – Episodi.fi

Lähde: Variety, CinemaBlend

Lisää luettavaa