Mitä Bran oikein teki Game of Thronesin lopussa? Asia selvisi käsikirjoituksesta

Branin touhut olivat monille pettymys.

Katsojille saattoi jäädä epäselväksi, mikä Branin rooli oikein oli The Long Night -jaksossa. Tuolloin nähtiin suuri taistelu Night Kingin armeijan ja ihmisten välillä.

Branin käyttö pelkkänä syöttinä ihmetytti, sillä hänen kehittymistä kolmisilmäiseksi korpiksi oli seurattu sarjan alusta lähtien. Nyt julkaistun käsikirjoituksen mukaan jaksossa piti nähdä massiivinen parvi korpia, joita kaikkia Bran olisi ohjastanut.

Bran olisi nähnyt korppien näkökulmasta Jonin ja Daeneryksen lohikäärmeitä ratsastamassa sekä seurannut taistelun yleiskuvaa sekä Night Kingin armeijan liikkeitä. Tämä puolestaan olisi helpottanut joukkojen komentamista.

Brania esittänyt Isaac Hempstead-Wright selvitti niin ikään hämmennystä kertomalla vastikään, että Bran seurasi tilannetta yläilmoista. Hän sanoi myös, ettei massiivista korppiparvea näytetty, koska se ei olisi ollut mielenkiintoista. Branilla ei hänen mukaansa ollut mahdollisuutta muuta kuin istua metsässä, koska selkeälle kommunikaatiolle ei ollut aikaa taistelun tuoksinassa.

Screen Rant -julkaisun mielestä Branin kykyjä olisi pitänyt silti käyttää tärkeässä jaksossa. Yksi Branin taidoista oli ottaa minkä tahansa elävän olennon hahmo omaan käyttöönsä, josta olisi varmasti ollut hyötyä taistelussa.

Lähde: Screen Rant

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut