Mitä tulee Netflixiin tässä kuussa? Tsekkaa tästä huhtikuun tärpit!

Huhtikuussa on Netflixissä jälleen luvassa sekä uusia alkuperäissarjoja että -elokuvia.

1.4.2023 00:01

Merimiehen sota on kolmiosainen sarja, joka on laajennettu samannimisestä elokuvasta. Gunnar Vikenen ohjaustyö on Norjan suurimpia elokuvatuotantoja. Kaksi norjalaisella kauppalaivalla työskentelevää merimiestä joutuu tahtomattaan keskelle toisen maailmansodan armottomia tapahtumia.

Komediasarjassa Beef rattiraivo herättää vihanpidon kahden elämässään pettyneen ihmisen välille. Syöksykierteeseen ajautuva konflikti ruokkii kummankin alhaisimpia mielihaluja. Pääosissa näyttelevät Steven Yeun ja Ali Wong.

Seitsenosainen Transatlantic-sarja perustuu Julie Orringerin tosipohjaiseen romaaniin. Vuoden 1940 Marseillessa kahden amerikkalaisen epämääräinen pelastusoperaatio auttaa taiteilijoita ja kirjailijoita pakoon toisen maailmansodan ajan Euroopasta.

Florida Man on komediaa ja rikostarinaa yhdistelevä uutuussarja. Maineensa menettänyt poliisi palaa velkaantuneena kotikonnuilleen Floridaan suorittamaan hämäräperäistä tehtävää. Se johtaa hurjaan ja vaaralliseen aarteenmetsästykseen. Pääosassa nähdään Édgar Ramírez.

Katso alta poimintoja sekä videokooste uudesta tarjonnasta.

Netflixin uusia alkuperäiselokuvia:

Seven Kings Must Die (14.4.)
A Tourist’s Guide to Love (21.4.)
One More Time (21.4.)

Netflixin uusia alkuperäissarjoja:
Merimiehen sota (War Sailor, 2.4.)
Beef (6.4.)
Transatlantic (7.4.)
Florida Man (13.4.)
The Nurse (27.4.)

Alkuperäissarjojen jatkokausia:
Indian Matchmaking: kausi 3 (21.4.)
Workin’ Moms: kausi 7 (26.4.)
Welcome to Eden: kausi 2 (päivämäärä avoin)

Lisää luettavaa