Miten käy, jos rakkaussuhde muuttuu polyamoriseksi? Selma Vilhusen uusi elokuva sukeltaa rakkauden syvään päähän

Selma Vilhunen tarttuu puhuttavaan aiheeseen rakkauden monista muodoista.

Selma Vilhusen ohjaaman ja käsikirjoittaman uuden kotimaisen elokuvan Neljä pientä aikuista kuvaukset on saatu päätökseen.

Vuonna 2023 teattereihin saapuvan elokuvan pääosissa nähdään Tove-elokuvassa nimiroolia esittänyt Alma Pöysti ja Eero Milonoff sekä Oona Airola ja Pietu Wikström.

Lehdistötiedotteen mukaan Neljä pientä aikuista on riipaiseva sukellus rakkauden syvään päähän.

Neljä pientä aikuista kertoo Juuliasta joka saa tietää, että hänen puolisollaan Matiaksella on sivusuhde Ennin kanssa, jolloin hän päättää, että hänen avioliittonsa olkoon tästedes polyamorinen, ilman salaisuuksia.

”Selma Vilhunen on poikkeuksellisen rohkea ja omaperäinen ohjaaja. Olen äärimmäisen iloinen tästä yhteisestä rakkauden tutkimusmatkasta ja että olen saanut kohdata niin fantastisia, herkkiä ja lahjakkaita näyttelijöitä kuten Eero, Oona ja Pietu,” kommentoi Alma Pöysti tiedotteessa.

”Tarinamme ytimessä on ihmisen hauraus ja avuttomuus elämän edessä, vaikka hän miten ponnistelisi kohti turvallisuutta ja hyviä, oikeita ratkaisuja. Tämän näyttelijäjoukon kanssa uskalsin sukeltaa kohtausten monimutkaisiin tunnelmiin ja antautua niille, ja ottaa yhdessä riskejä. Kaikki neljä pääosanesittäjää ovat uskomattoman taitavia ja kiinnostavia taiteilijoita, joiden viisautta ja ammattitaitoa ihailen,” kertoo Selma Vilhunen.

Selma Vilhunen saavutti lyhytelokuvallaan Pitääkö mun kaikki hoitaa? Oscar-ehdokkuuden. Hän on aiemmin ohjannut muun muassa pitkät elokuvat Hobbyhorse Revolution, Tyttö nimeltä Varpu ja Hölmö nuori sydän, joka palkittiin vuonna 2019 Berliinin elokuvajuhlien Kristallikarhulla.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut