Morricone korjaili lehden väitteitä säveltäjän Tarantino-lyttäyksestä – kiisti antamansa lausunnot

Asiaa selvitellään mahdollisesti vielä oikeudessa.

13.11.2018 15:33

Saksan Playboy-lehti julkaisi haastattelun, jossa Ennio Morricone kritisoi ohjaaja Quentin Tarantinoa. Morricone on tunnetusti osallistunut Tarantinon Django Unchained sekä Hateful Eight -elokuvien sävellystyöhön. Morricone on nyt kiistänyt tylytyksensä.

– On tullut tietooni, että Playboy Saksa on julkaissut haastattelun, jossa annan äärimmäisen negatiivisia kommentteja Tarantinosta, hänen elokuvistaan sekä elokuva-akatemiasta. En ole koskaan antanut negatiivisia lausuntoja akatemiasta, Quentinista tai hänen elokuvistaan – enkä todellakaan pidä hänen elokuviaan roskana, Morricone selvensi.

– Pidän Tarantinoa suurena ohjaajana. Pidän kovasti yhteistyöstämme sekä suhteesta, jonka olemme kehittäneet sinä aikana, jonka olemme viettäneet yhdessä, Morricone tiedotti.

Säveltäjä on ottanut yhteyttä lakimieheensä ja aikoo mahdollisesti haastaa lehden oikeuteen. Playboylla puolestaan on oma näkemyksensä asiasta.

– Olemme yllättyneitä siitä, että Ennio Morricone kieltää antaneensa haastattelun Saksan Playboylle, julkaisu kertoi lausunnossaan.

Lehden mukaan he haastattelivat Morriconea Roomassa kesäkuun 30. päivä tänä vuonna. Lehti väittää, ettei ymmärrä, miksi Morricone pitää haastattelua paikkaansa pitämättömänä.

Lähde: Indie Wire, The Guardian

 

Lisää luettavaa