Muut studiot raivostuivat: Warner Bros. on salaillut Tenetin lippukassadataa

Warnerilla on nyt enemmän vipuvartta kuin muilla studioilla.

Christopher Nolanin Tenet on rikkonut 200 miljoonan dollarin rajapyykin lippukassoilla. Se on kuitenkin melko vähän ottaen huomioon elokuvan yli 200 miljoonan dollarin budjetin.

Warner Bros. on samalla muuttanut lippukassatuloksien raportointimenetelmiään siinä määrin, etteivät muut studiot voi oppia niistä mitään. Ja sekös kiukuttaa.

Warner on ilmoittanut vain tiettyjä tarkoin valittuja lippukassasaavutuksia Tenetin ensi-illan jälkeen. Yleensä tulokset ilmoitetaan päivittäin, mutta Warner on ilmoittanut tuloksia melko harvoin.

Studio on ollut huolissaan mahdollisesta negatiivisesta julkisuudesta liittyen elokuvan melko huonoihin lukemiin. Kehnot tulokset johtuvat tietenkin koronapandemiasta, mutta niiden avulla voisi vääristellä esimerkiksi uutisia.

Tällä hetkellähän kaksi USA:n suurinta elokuvamarkkina-aluetta on suljettuina. New Yorkin ja Los Angelesin teatterit ovat edelleen kiinni.

Muut studiot ovat suuttuneet Warnerille datan piilottelusta, koska myös ne haluaisivat käyttää tietoa mahdollisia omia ensi-iltojaan varten.

Warnerin salailun takia muiden studioiden pomot eivät tiedä mitä eri markkina-alueilla tapahtuu. Normaalisti studiot saavat lippukassatulokset tunneittain. Koronan takia tilanne on muuttunut radikaalisti.

Lähde: JoBlo

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut