Myös inhoa herättänyt tv-sarja saa kuin saakin uuden kauden

SJP vahvistaa.

28.9.2022 19:42

Ei oikeastaan yhtään seksiä, eikä paljon kaupunkiakaan vilautellut Sinkkuelämää-sarjan (Sex and the City) jatko, And Just Like That…, jätti jopa hahmojen luojan, kirjailija Candace Bushnellin kylmäksi. Vähemmän innostuneet arviot sarjasta eivät kuitenkaan vaikuta torpanneen sen etenemistä. Sarah Jessica Parker on vahvistanut sosiaalisessa mediassa And Just Like That… -sarjan jatkuvan toiselle kaudelleen ja olevansa siinä mukana.

SJP:n näyttelemän Carrien lisäksi myös tuoreempi hahmo, Sara Ramirezin tulkitsema Che, tekee paluun tv-ruutuihin. Ramirez ilmoitti kiinnityksestään omassa Instagram-virrassaan valokuvalla. Se vihjasi näyttelijän olevan mukana jo sarjan käsikirjoituksen läpiluvussa. Myös sarjan puvustajien tiedetään aktivoituneen hankkimaan muotiviitteistään tunnetulle Carrielle ja tämän lähipiirille uutta päällepantavaa.

Sarjan showrunnerina jatkaa puolestaan Michael Patrick King. Suuri mysteeri on, palaako Kim Cattrall vieläkään kuuman Samathan rooliin. Cattrallin ja SJP:n välinen vihanpito on noussut otsikoihin moneen otteeseen vuosien varrella. Vaikka Samanthan ja Carrien siteitä ei sarjassa kokonaan katkaistu, vielä tähän mennessä And Just Like That… ei ole saattanut vanhoja ystävyksiä varsinaisesti yhteen.

Eräs toinen vanha tuttu hahmo, jota ensimmäisellä kaudella jäätiin kaipaamaan, näyttää kuitenkin tekevän viimein paluun. SJP on myöntänyt, ettei asiaa voi enää piilotella: Josh Corbettin Aidan on mukana tulevalla kaudella. Huhujen mukaan käsistään kätevä Aidan nähtäisiin jopa useammassa kuin yhdessä jaksossa.

 

Lähteet: Elle, DigitalSpy

Lisää luettavaa