Näin Star Wars: The Last Jedi -ohjaaja suojeli käsikirjoitusta varkailta – ”Tuottaja pelkäsi minun unohtavan sen kahvilaan”

Eipähän tule kiusausta somettaa työkoneella tai viedä töitä kotiin.

13.1.2018 18:14

Star Wars -elokuvan käsikirjoittaja joutuu luultavasti heti työn alettua valtaviin paineisiin, kun tuottajat ja äärimmäisen vaativat fanit odottavat kieli pitkällä, milloin ja mitä tekijältä on tulossa.

Tätä painetta ei helpota pelko siitä, että vuosien työ joutuu varkaiden käsiin ja leviää internetiin kaikkien luettavaksi. Käsikirjoittaja-ohjaaja Rian Johnsonilla oli omat tapansa varjella työtään The Last Jedi -elokuvaa kirjoittaessaan.

”Kirjoitin Episodi VIII:aa MacBook Airilla. Turvallisuussyistä koneessa oli ”ilmaväli” eli se ei koskaan ollut yhteydessä internetiin… Kannoin sitä mukanani ja käytin sitä vain ja ainoastaan käsikirjoituksen työstämiseen. Säilytin sitä kassakaapissa Pinewood-studioilla”, Johnson kertoi turvatoimistaan The Wall Street Journalille, ja vitsaili vielä perään, ”Luulenpa, että tuottaja pelkäsi minun unohtavan sen johonkin kahvilaan.”

 

Johnson saanee jatkaa samanlaista salailua ja turvatoimista kiinnipitämistä, sillä miehen seuraava projekti on uuden Star Wars -trilogian kehittäminen.

Lähde: Comic Book

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia