Näkyykö DC:llä jo epätoivo? Supersankarivihaaja Mel Gibsonistako supersankariohjaaja?

The Hollywood Reporter paljasti, että Warner Bros. ja DC Entertainment ovat keskustelleet legendaarisen Mel Gibsonin kanssa mahdollisesta ohjaajan pestistä DC-elokuvassa.

Gibson on juuri vapautettu Hollywood-bannistaan ja palasi maailmankartalle verisellä jeesuspastissillaan Hacksaw Ridge. Onpa leffa saanut joitain Oscar-ehdokkuuksiakin, joten Mel is back!

Suicide Squadin ohjaaja David Ayer on siirretty Gotham City Sirensin pariin eli Suicide Squad 2 tarvitsisi johtajaa. DC ja Warner ottivat yhteyttä Gibsoniin, vaikka hän on haastatteluissa sanonut vihaavansa muun muassa Batman v Supermania.

Vaikka hän vihaakin sarjisleffoja, saattaa Gibson silti ottaa pestin vastaan. Syitä on useita. Ensinnäkin Superman. Hahmo on luotu Jeesus-myytin pohjalta, joten syvästi uskovainen Gibson saattaa löytää jonkin uuden kulman esitellä Teris Suicide Squadissa.

Toisena kannusteena toimii raha. DC ja Warner alkavat varmasti jo tuntea painetta, mikäli huhut Affleckin irtisanoutumisesta ovat totta. Nyt on tarjolla ylimääräistä rahaa DC:n elokuvauniversumin pelastajalle.

Kolmantena voidaan nähdä yleisö. Vaikka DC:n leffat ovat olleet melkoisia huteja, ovat fanit silti katsoneet niitä monen sadan miljoonan dollarin edestä. Ne eivät ole olleet taloudellisesti katastrofeja. Gibson saisi näin kaipaamansa näkyvyyttä projektin kautta.

Neljäs pointti on taiteellinen vapaus. Gibson on aika änkyrä äijä ja tekee juuri sitä mitä haluaa. Kun studiot ovat epätoivoisia, päätyvät ne luultavasti antamaan melkoisen vapaat kädet ohjaajilleen.

Noh, seurataan tilannetta. Olisihan tämä mielenkiintoinen sekoitus.

Kuva: Blood Father

Lähde: Cinema Runner

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut