Näyttelijä Ian McKellen käänsi asetelman: Näyttelijättäret tarjosivat ohjaajille seksiä rooleista – näin he kirjoittivat kuvansa taakse

”Syytösten tulvan suhteen kannattaa olla varovainen.”

Viime aikoina on saatu lukea julkisuuden välityksellä lukuisista väitetyistä seksuaalisista häirintätapauksista – eritoten Hollywoodissa. Ian McKellen kommentoi nyt ilmiötä.

McKellenin mukaan hänen uransa aiempina vuosina monet naiset harrastivat seksiä roolien vuoksi. Hän kertoi kokemuksistaan 60-luvulla.

– Teatterin ohjaaja näytti minulle valokuvia naisista, jotka halusivat töitä, McKellen kertoi.

– Joidenkin valokuvien toisella puolella luki DRR – directors rights respected (ohjaajan toiveita kunnioitetaan). Toisin sanoen, jos annat minulle töitä, voit harrastaa seksiä kanssani, McKellen kertoi töitä haluavista naisista.

McKellenin mukaan tämä oli tavallista ja kuvaili sitä hulluudeksi. Näyttelijä kuitenkin tuki viimeaikaisten paljastusten uhreja. Samalla hän silti muistutti, että syytösten tulvan suhteen kannattaa olla varovainen.

– Oletan, että näistä paljastuksista ei seuraa muuta kuin hyvää, vaikkakin jotkut ihmiset joutuvat tekaistujen syytösten kohteeksi – tässä on myös se puoli, McKellen napautti.

Lähde: Deadline

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut