Näyttelijä Jason Wong brutaalin hyökkäyksen kohtena – ”silmämunat lähes leikattu irti”

Järjetön hyökkäys ravintolassa.

9.9.2022 05:30

Näyttelijä Jason Wong, 44, joutui väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi Hong Kongissa.

Wongin kimppuun hyökättiin hänen syödessään illallista muiden paikallisten kuuluisuuksien kanssa 29. elokuuta. Jossain vaiheessa hyökkääjä alkoi puukottaa Wongia keittiöveitsellä.

– Hän piti kädessään keittiöveistä ja viilteli kasvojani. Sitten hän viilteli myös vasenta kättäni ja vyötäröäni, Wong kertoi.

Wong uskoo, että hänet sekoitettiin johonkin toiseen henkilöön. Hänen mielestään hyökkääjä huomasi pian puukotuksen jälkeen, että kyseessä oli väärä henkilö.

– Mietin asiaa paljon, mutta en todellakaan osaa ajatella syytä hyökkäykselle, ja mielestäni hyökkäys oli odottamaton katastrofi, Wong mietti.

Hyökkäyksen jälkeen näyttelijä kuljetettiin sairaalaan. Hän ei kyennyt puhumaan viiteen päivään.

Wong sai useita vammoja kasvoihin, vasempaan ranteeseen ja vyötärölle. Leikkaus kesti lähes kuusi tuntia.

Wong kertoi nähneensä omien kasvojensa ihon putoavan irti. Myös hänen silmämunansa oli ”melkein leikattu irti”. Vammat olivat niin vakavia, että hänen kasvonsa ja kätensä vaativat yli 100 tikkiä.

Wongin elokuvaprojektit on keskeytetty, ja hän käy psykologin luona traumaattisen hyökkäyksen vuoksi. Wong kertoi, että hänen on vaikea katsoa peiliin tai nukkua.

Wong teki elokuvadebyyttinsä vuoden 2013 The White Storm -elokuvassa, ja hän on näytellyt sivurooleja lisäksi elokuvissa kuten Line Walker (2016) ja Chasing the Dragon II: Wild Wild Bunch (2019).

Lähde: AsiaOne

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa